Portul Constanța, din nou pe harta turismului de croazieră: „Au fost deja planificate numeroase sosiri ale navelor în perioada 2020-2021”

Primăria Municipiului Constanța și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CNAPMC) au fost reprezentate la cel mai mare eveniment din industria turismului de croazieră „Seatrade Cruise Global”, care s-a desfășurat la Miami, în perioada 8-11 aprilie.

„În cadrul standului pe care MedCruise, asociația porturilor de croazieră din Marea Mediterană și din mările învecinate l-a organizat în scopul promovării turismului de croazieră în porturile membre ale asociației, a fost promovat portul împreună cu destinația Constanța, cel mai bun exemplu de cooperare oraș – port de la nivelul Mării Negre”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Astfel, a fost relansată Marea Neagră ca destinație pentru navele de croazieră, coordonată de președintele MedCruise pentru Marea Neagră, Teodor Patrichi. Ca urmare a participării la acest eveniment și a numeroaselor discuții purtate cu reprezentanții marilor companii din industria turismului de croazieră, au fost deja planificate numeroase sosiri ale navelor de croazieră în Portul Constanța în perioada 2020-2021, potrivit celor de la Primărie.

„Au fost prezenți și reprezentanții Royal Caribbean, care, prin brandul Azamara, au făcut rezervare fermă pentru nava Azamara Journey pentru lunile iunie, iulie și septembrie 2020. Sosirile reprezintă începutul unei relații cu această companie, care va dezvolta itinerarii prin toate brandurile sale, cu plecare din Istanbul. În acest sens, reprezentanții companiei de croazieră au solicitat să fie prezenți la următoarele întâlniri ale grupului de lucru pentru Marea Neagră, organizate în cadrul asociației MedCruise”, adaugă reprezentanții municipalității.

De asemenea, delegația română a primit vizita consulului general al României la Miami, Cătălin Ghenea.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*