Popescu (Energie): „Vor crește prețurile cu 15 bani. MOL a creat ISTERIA cu creșterea prețului la carburanți”

Este nebunie totală la toate stațiile de carburant din România! Cozi uriașe au apărut, după ce prețurile au crescut la benzinăriile MOL. Virgil Popescu, ministrul Energiei, a anunțat că a discutat cu o serie de companii din domeniu:

Le mărește la ora 24, nu le mărește acum. Se vor mări prețurile, dar la miezul nopții. Am vorbit cu unii dintre ei, mi-au spus că îl vor crește, la noapte, cu 15 bani. Am vorbit cu Rompetrol și cu OMV Petrom și unul dintre ei mi-a spus că va mări prețul la noapte.”, a spus Virgil Popescu la România TV.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a spus miercuri seara, la Antena 3, că isteria a fost creată de lanțul MOL care a crescut prețurile din cauza plafonării prețului în Ungaria și lipsei aprovizionării.

Lanțul Mol a scumpit în această seară la 9 lei. Are probleme cu aprovizionarea din Ungaria. Acesta este motivul. Avem un conflict la frontieră, iar un mesaj de la benzinăria din Beiuș mi se pare că face parte dintr-un război hibrid. Nu există că un lanț de benzinării să ducă la o scumpire în lanț. Nu vorbim de o explozie a prețului. Există organe, Antifraudă, ANAF, ANPC care pot vedea care sunt motivele care au stat la majorarea prețului. Nu este normal ce s-a întâmplat”, a spus Virgil Popescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.