Popescu (Energie), ministru interimar la Cercetare în locul lui Florin Roman

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a luat act, miercuri, de demisia ministrului Florin Roman şi a transmis către Preşedintele României propunerea ca ministrul Energiei, Virgil Popescu, să asigure interimatul ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a anunţat Executivul.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, într-o declarație de presă de la Bruxelles, că a primit și a acceptat demisia ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Florin Roman. Președintele a precizat că îl va numi interimar pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Am primit demisia domnului Florin Roman. Această demisie va fi acceptată și voi numi interimar pe domnul ministru Virgil Popescu până când se stabilește cine va prelua definitiv acest portofoliu. Actele vor fi semnate când mă întorc în țară”, a declarat Klaus Iohannis.

Florin Roman a demisionat, miercuri, din funcție. Acesta a precizat că nu a vrut să afecteze activitatea executivului prin scandalul public în care a fost implicat în legătură cu studiile și „neglijențele ” din CV.  

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.