Popescu (Energie) a anunțat LISTA proiectelor acceptate spre finanţare în prima sesiune a programului ELECTRIC UP

Virgil Popescu a anunţat că lista proiectelor acceptate spre finanţare în prima sesiune a programului ELECTRIC UP a fost publicată pe site-ul ministerului Energiei. „Am încredere că în următoarele zile, după ce se vor depune contestaţiile, se vor semna contractele de finanţare”, a precizat ministrul.

IMPORTANT! Lista proiectelor acceptate spre finanţare în prima sesiune a programului ELECTRIC UP a fost publicată pe site-ul ministerului Energiei la adresa: https://energie.gov.ro/electricup/ A fost finalizată etapa de reevaluare pentru primul ciclu de finanţare, etapă necesară după ce am suplimentat bugetul prin legea 12/2022. Am încredere că în următoarele zile, după ce se vor depune contestaţiile, se vor semna contractele de finanţare. Întreprinderile mici şi mijlocii şi domeniului HORECA vor primi bani pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp şi 100 kWp necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în Sistemul Energetic Naţional, precum şi a staţiilor de reîncărcare de minim 22 kW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, prin Programul de finanţare „ELECTRIC UP”. Este un program prin care ne-am propus să susţinem antreprenorii, pentru a avea consum optim de energie!”, a scris Virgil Popescu.

El a mai atenţionat că „termenul de depunere a contestaţiei este de 5 zile lucrătoare, începând cu ziua următoare zilei de comunicare a deciziei autorităţii, conform art. 16 din Ghid. În urma etapei de contestaţii, lista aplicanţilor ADMIŞI, respectiv RESPINŞI va fi modificată”.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.