Ponta: „S-a decis politic să rămânem sub 10.000 de cazuri până la alegeri. La Constanța, oamenii MOR ÎN CASĂ!”

Președintele PRO România, Victor Ponta, susține că la nivel politic s-ar fi decis ca numărul cazurilor noi să nu fie mai mare de 10.000 până la alegerile din 6 decembrie.

Romanii se imbolnavesc si isi pierd viata pentru ca NU sunt testati la timp ! In Constanta si in toata tara – la fel! In schimb sunt blocati in case – scolile si HORECA sunt pustiite! In Romania Guvernul REFUZA sa testeze oamenii – ca sa nu afecteze propaganda pentru Alegerile din 6 Decembrie! S-a “decis” politic – ramanem sub 10.000 de cazuri pana pe 6 Decembrie/ si, pentru a atinge acest obiectiv mincinos nu se testeaza / sau se manipuleaza datele testelor facute in sistemul public! Ca romanii sa nu distruga aceasta minciuna oficiala – de ieri s-a interzis comercializarea in farmacii a testelor rapide / desi aceste teste rapide sunt recomandate de Comisia Europeana si folosite in toate tarile !!! Interzicerea comercializarii testelor rapide are 2 explicatii : sa impiedice romanii sa se testeze mai mult / si sa-i oblige pe oameni, daca isi permit, sa mearga la o clinica privata ( cost 400 ron) in loc sa faca un test rapid mai ieftin si mai simplu ( 60 ron)! Intre timp la Constanta oamenii mor in casa! Am anuntat foarte clar ca noi, PRO Romania, vom introduce Programul National gratuit de Testare / si, in acest fel, putem sa deschidem scolile si HORECA – si sa limitam carantinarea! Pe 6 Decembrie fiti alaturi de Victor Ponta Prim Ministru- alaturi de PRO Romania! Ca sa scoatem Tara din Criza !”, scrie Victor Ponta.

Președintele PRO România se referă la faptul că autoritățile sanitare din Constanța sunt depășite de situație, iar ambulanțele ajung la pacienți la aproape… o săptămână de la solicitare. Aceeași situație este valabilă și pentru solicitările de testare.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *