Ponta, revenit în PSD? Dobre (PRO România Constanța): „La revedere PSD! Ce maziliri? Acolo rămân tot ei!”

Rezultatul dezastruos de la alegerile europarlamentare și condamnarea lui Liviu Dragnea plasează PSD într-o situație de urgentă reconstrucție, iar una dintre tabere a încercat să-i facă ofertă de revenire lui Victor Ponta.

Partidul PRO România este pe val, scorul de la europarlamentare dându-i astfel posibilitatea lui Ponta și alor săi să jubileze și să susțină că au avut dreptate în toată această perioadă. În ceea ce privește revenirea în PSD a lui Ponta și a celorlalți plecați din PSD la PRO România, deputatul constănțean Mircea Titus Dobre exclude complet această variantă.

„La revedere! La revedere PSD! Nu e vorba doar de principalul factor negativ (Liviu Dragnea – n.r.), acolo e o listă de cel puțin 25 de factori negativi. Îi mazilește cineva? Cine? Dăncilă? A cui e Dăncilă, a lui mama? După război, mulți eroi se arată!”, a spus Dobre, pentru TOMIS NEWS.

În altă ordine de idei, cei de la PRO România ar profita de contextul politic, în care nu revenirea în PSD ci tocmai destructurarea acestuia prin atragerea de noi parlamentari ar fi de preferat.

„Au fost discuții și vom vedea în perioada următoare, dar nu primim chiar pe oricine, trierea va fi și mai drastică decât până acum”, a mai spus Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *