Ponta: „La deficit de 0,7% din PIB, se striga PUIE MONTA. La deficit de 9,1%, Guvernul administrează bine…”

Președintele PRO România, Victor Ponta, amintește că în anul 2015, în mandatul său de premier, deficitul era de doar 0,7%, cu pensii și salarii mărite. În schimb, actualul Guvern a ajuns la deficit de 9,1%, fără a face creșterile de salarii și pensii.

„Sa explic pe intelesul tuturor oamenilor !

1. In 2015 Romania condusa de Guvernul “Ponta” a avut un deficit de 5 miliarde de RON ( 1 miliard de euro) / in 2015 am marit toate pensiile, salariile la profesori si medici, am dublat alocatiile pentru copii, am aplicat TVA de 9% la alimente si HORECA si am redus impozitul pe dividende la 5% ! PUIE MONTA – “a fost nevoie sa moara oameni ca acest Guvern sa demisioneze”

2. In 2020 Romania condusa de Guvernul “Orban” face un deficit de 100 de miliarde de RON ( 20 miliarde euro) / nu se aplica legea privind pensiile, alocatiile sau salariile/ firmele romanesti sunt in faliment/ aproape 10.000 de romani isi pierd viata din cauza coronavirusului / nu s-a construit un kilometru de Autostrada/ dar “Guvernul administreaza foarte bine”!

Pe 6 Decembrie sunt doar 3 candidati pentru functia de Prim Ministru/ aveti de ales intre Orban, Ponta si Ciolos ( din “exil” – ca nu ii place in Romania)! Sa alegeti bine!”, a transmis Ponta.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *