Polonia NU UITĂ și NU IARTĂ: Cere Germaniei despăgubiri uriașe pentru Al Doilea Război Mondial – Peste 1.300 de miliarde de dolari! Berlin: „Problema e ÎNCHISĂ!”

Polonia va cere oficial despăgubiri din partea Germaniei pentru pagubele făcute în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, afirmă șeful partidului de guvernământ, citat de Reuters. Polonia a decis să ceară oficial Germaniei despăgubiri pentru cel de-al Doilea Război Mondial, a declarat, joi, Jaroslaw Kaczynski, liderul naționaliștilor aflați la putere.

Polonia estimează pierderile din al Doilea Război Mondial cauzate de Germania la 6.200 de miliarde de zloți. La cursul actual, despăgubirile solicitate sunt în valoare de 1.320 de miliarde de dolari.

Autoritățile din Germania spun că problema reparațiilor din al Doilea Război Mondial este închisă după ce Polonia a anunțat că va cere despăgubiri în mod oficial, potrivit Reuters. Chestiunea reparațiilor a fost încheiată, a declarat joi un purtător de cuvânt al Ministerului german de Externe, după ce Polonia a estimat la 6.200 de miliarde de zloți pierderile din cel de-al Doilea Război Mondial cauzate de Germania anunțând că va cere reparații.

Poziția guvernului german este neschimbată, problema reparațiilor a fost încheiată. Polonia a renunțat la reparații suplimentare cu mult timp în urmă, în 1953, și a confirmat de mai multe ori această renunțare. Aceasta este o bază fundamentală de bază pentru ordinea europeană de astăzi. Germania își menține responsabilitatea politică și morală pentru cel de-al Doilea Război Mondial”, a explicat purtătorul de cuvânt al ministerului german prin intermediul unui e-mail.

Declarația a apărut după ce tot joi Polonia a anunțat că va cere în mod oficial despăgubiri din partea Germaniei pentru al Doilea Război Mondial. Jaroslaw Kaczynski, liderul naționaliștilor aflați la putere, a spus că Polonia estimează pierderile din al Doilea Război Mondial cauzate de Germania la 1.320 de miliarde de dolari.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *