Polițiștii solicită DEMISIA Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR! SNPPC a luat foc: „Constatăm cu stupoare că Dan Barna este PE ALTĂ LUME”

Sindicaliștii din Poliția Română cer demisia Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR, după o serie de declarații făcute de vicepremierul Dan Barna. Vicepremierul USR-PLUS le-a solicitat polițiștilor și jandarmilor, în cadrul unei conferințe de presă, să fie mult mai exigenți în respectarea reglementărilor actuale, „în ceea ce înseamnă accesul persoanelor în anumite în zone, în funcție de existența vaccinului sau a testului”.

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Ministerul de Interne a reacționat la afirmațiile lui Barna și acuză că liderul USR-PLUS le cer polițiștilor să desfășoare activități suplimentare, specifice pandemiei. Astfel, SNPPC lansează un atac dur la adresa lui Dan Barna, despre care spune că „este pe altă lume”. Sindicatul reamintește că Ministerul de Interne, implicit Poliția Română, se confruntă cu un deficit de personal semnificativ.

Din ciclul ,,ce visăm noaptea și spunem după ce ne trezim”… dacă ne trezim (vii, cum zicea, cineva, deunăzi)
#declarațiipoliticehaBARNiste
Ditamai vicepremierul cere ca polițiștii să desfășoare activități suplimentare, specifice pandemiei
Constatăm cu stupoare ca este pe alta lume:
1️⃣#deficit personal MAI aproape 30%
2️⃣#deficit polițiști aproape 20.000;
3️⃣#lipsa salarizare corectă, ne lăudăm cu creșteri economice, dar salariile polițiștilor au scăzut și legea salarizării nu se aplică
4️⃣#lipsă logistică, lipsă echipamente intervenție/patrulare, sedii și unități nerenovate dinainte de Revoluție;
5️⃣#niciodată guvernanții nu au admis că polițiști/polițiștii de frontieră au fost și sunt în linia I, dar mereu la baza piramidei trebuințelor sociale a stat și stă nevoia de siguranță, nevoie primară comunității și membrilor ei.
#Demisia GUVERNUL ROMÂNIEI
#SNPPCVACONTINUAPROTESTELE
#Caniculaafecteazagravguvernantii”, transmit polițiștii.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.