Polițiștii locali din Constanța au continuat raidurile pe străzile din municipiu. Aproape 200 de amenzi în numai o zi!

Polițiștii locali din Constanța au făcut noi controale în municipiu pentru verificarea respectării prevederilor legale referitoare la menținerea curățeniei, tulburarea ordinii și liniștii publice, circulația pe drumurile publice, fluidizarea traficului rutier protecția mediului, activitățile de comerț ilicit, urmărirea legalității lucrărilor de construcții ori desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață de către operatorii economici.

Marți, 28 august, polițiștii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au constatat 175 de abateri, iar cuantumul amenzilor contravenționale s-a ridicat la  42.835 de lei. Astfel, au fost întocmite 47 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției pentru apelarea la mila publicului, consum de alcool în locuri publice și încălcarea unor norme de conviețuire socială, alți 58 conducători auto au fost sancționați pentru că au oprit ori staționat neregulamentar pe străzile și bulevardele din municipiul Constanța, 53 de persoane au fost amendate de polițiști pentru nerespectarea regulilor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanta sau de oprirea/staționarea autovehiculelor pe spatii verzi ori pe aleile din parc. În plus, un constănțean a fost amendat contravențional cu suma de 1.000 lei pentru că a făcut grătar la intersecția strada Oborului cu strada Cibinului, o altă persoană a fost sancționată pentru consumul de produse din tutun într-un spațiu public cu destinație de loc de joacă pentru copii, iar alte nouă persoane au fost sancționate pentru acte de comerț ilicit pe plajă, iar mărfurile și bunurile provenite din activități neautorizate au fost supuse măsurii complementare de confiscare.

Tot marți, 28 august, a mai fost constatată comiterea unei infracțiuni de exploatare a cerșetoriei, conform art. 214 din Codul Penal. În acest caz, un adult se folosea de două persoane minore, în vederea obținerii unor foloase materiale de la turiștii de pe plaja din zona Butoaie – Stațiunea Mamaia. A fost solicitat un echipaj al DGASPC și s-au întocmit actele premergătoare predării secției de poliție competente material și teritorial.

CITEȘTE ȘI:

Au parcat „ca boii“: Zeci de șoferi, amendați de Poliția Locală!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *