Polițiștii locali constănțeni sancționează conducătorii auto care nu respectă normele rutiere

Respectarea semnelor de circulație este opțională pentru unii constănțeni, chiar dacă sancțiunile nu sunt tocmai de neglijat şi riscă să rămână fără mașină o perioadă, anunță joi Primăria Constanța. Concret, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat zilele trecute o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară.

Potrivit municipalității, într-o singură zi, polițiștii locali au ridicat 5 de autovehicule și au aplicat 78 de sancțiuni contravenționale în valoare de 27.340 lei pentru opriri și staționări neregulamentare. De asemenea, au fost aplicate 157 de puncte de penalizare.

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru defășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic. Încă o dată, Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație. Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat- Direcția Generală Poliția Locală.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.