Polițiștii locali constănțeni, în campanie de informare pentru menținerea curățeniei pe domeniul public

Polițiștii locali constănțeni desfășoară săptămâna aceasta o campanie de informare a cetățenilor cu privire la obligațiile pe care le avem cu toții pentru menținerea curățeniei pe domeniul public. Astfel, reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală distribuie flyere în care constănțenii sunt informați că au obligația de a nu degrada mediul, prin depozitări necontrolate de deșeuri de orice fel, cum ar fi:

– depozitarea  sacilor menajeri cu deșeuri pe domeniul public sau la colțurile străzilor, în afara zilelor de colectare stabilite de operatorul de salubritate;

– neîngrijirea terenurilor virane aflate în proprietate,

– depozitarea pe terenuri virane sau pe domeniul public, a ambalajelor, peturilor ori resturilor menajere

campanie informare 2

Nerespectarea obligației legale privind modul de depozitare a deșeurilor vegetale, menajere sau inerte se sancționează conform Legii nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor, cu amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei, pentru persoanele fizice și de la 20.000 lei la 40.000 lei, pentru persoanele juridice. Pentru a avea un oraș curat este nevoie de implicarea noastră, a tuturor. De aceea, rugăm constănțenii să ne semnaleze cu încredere orice faptă antisocială, la numărul de telefon al Poliției Locale – 0241.484.205 – Dispecerat”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.