Polițiștii locali constănțeni continuă să ridice mașini parcate pe locurile nepermise

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă reglementările în vigoare privind oprirea sau staționarea autovehiculelor în zonele unde există indicatoare specifice. Cu această ocazie, în baza O.U.G. nr. 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, polițiștii locali au aplicat 85 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de  22.910 lei și 174 puncte de penalizare.

3 3

Potrivit municipalității, ca urmare a staționării neregulamentare, în cazul a 8 autovehicule s-a dispus ridicarea acestora de pe partea carosabilă a drumului public. Poliția Locală atrage atenția că astfel de acțiuni au loc în mod constant, iar conducătorii auto care sunt depistați vor fi sancționați.

Reamintim numărul de telefon unde cetățenii pot apela cu încredere pentru a semnala situații din sfera de competență instituțională- 0241.484.205-Dispecerat.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.