Polițiștii locali constănțeni continuă să RIDICE mașini oprite pe locurile nepermise

Conducătorii auto care nu respectă prevederile legale privind oprirea sau staționarea  autovehiculelor în zonele unde există indicatoare specifice, sancționați de polițiștii locali. În data de 24.03.2021, în baza O.U.G. nr. 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice, polițiștii locali au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de  18.850 lei și 136 puncte de penalizare. Totodată, agenții au dispus ridicarea a 4 autovehicule de pe partea carosabilă a drumului public.

Mașinile au fost depozitate în parcul auto situat în municipiul Constanța, strada Caraiman, nr.1 și pot fi ridicate doar după ce proprietarii au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare mașini – 450 de lei, tarif transport mașini – 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi – 60 de lei. Programul de restituire este non-stop. Poliția Locală atrage atenția că astfel de acțiuni au loc în mod constant, iar conducătorii auto care sunt depistați vor fi sancționați.

Amintim numărul de telefon unde cetățenii pot apela cu încredere pentru a semnala situații din sfera de competență instituțională a DGPL – 0241.484.205-Dispecerat.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *