Polițiștii locali constănțeni continuă să amendeze agenții economici din Mamaia care aruncă deșeuri pe spațiul public

O nouă zi, alte dovezi ale lipsei de bun-simț, responsabilitate și respect față de mediul inconjurător, anunță joi Primăria Constanța. Încă doi agenți economici din stațunea Mamaia au fost sancționați de polițiștii locali cu câte 20.000 lei fiecare pentru că au aruncat deșeuri pe domeniul public. De această dată, reprezentanții celor două hoteluri au hotărât să scape de gunoiul strâns în urma curățeniei efectuate în incinta proprie cu ajutorul unor particulari în loc să apeleze la firma de salubritate. Numai că persoanele în cauză au aruncat zecile de saci de gunoi pe un teren situat pe strada Vârful cu Dor din Constanța.

2 7

Polițiștii locali constănțeni desfășoară constant acțiuni ce au ca scop descurajarea activităților de depozitare ilegală a gunoiului pe domeniul public și aplică sancțiuni ori de câte ori situația o impune.

Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.