Polițiștii locali constănțeni au ridicat 17 mașini oprite pe loc nepermis

Respectarea regulilor de circulație înseamnă respect reciproc între participanții la trafic, dar şi faţă de pietoni. Nu toată lumea se ghidează după acest principiu, motiv pentru care polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au desfășurat zilele trecute o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară, anunță luni Primăria Constanța.

Într-o singură zi, polițiștii locali au ridicat 17 de autovehicule și au aplicat 106 de sancțiuni contravenționale în valoare de 35.046 lei pentru opriri și staționări neregulamentare. Astfel de acțiuni au loc permanent pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru defășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic.

Încă o dată, Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație. Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numărul de telefon: 0241.484.205 sau 0341.922 – Dispecerat- Direcția Generală Poliția Locală.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.