Polițiștii locali constănțeni au misiune: Peste 100 de amenzi pentru lipsa autorizațiilor și avizelor de traseu, într-o singură zi

102 sancțiuni în valoare de 32.243 lei au fost aplicate de Poliția Locală într-o singura zi pentru lipsa autorizației de folosire a tramei stradale și a avizului de traseu. Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației rutiere au desfășurat ieri controale în trafic pentru identificarea conducătorilor auto care nu dețineau autorizație de folosire a tramei stradale și aviz de traseu, conform HCL 463/2021. 102  șoferi au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor legale.

Reamintim că fapta de a circula fără a deține autorizație de folosire a tramei stradale și, după caz, fără a obține avizul de traseu constituie contravenție. Persoanele fizice și juridice pot achita taxa de folosire tramă stradală prin următoarele modalități:

-la ghișeele agențiilor fiscale SPIT, numerar sau prin intermediul cardului bancar;

-prin serviciul Westaco Express la staţiile OMV Petrom și magazinele Inmedio din municipiul Constanța, în numerar;

-prin ordin de plată, în contul RO39TREZ23121160250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanţa, beneficiar Primăria Municipiului Constanţa, cod fiscal 4785631, caz în care eliberarea autorizației se efectuează doar la ghișeele agențiilor fiscale;

– online, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro cu sau fără autentificare în aplicația e-Tax.

Verificarea autenticității autorizației de circulație emisă se poate efectua pe site-ul www.spit-ct.ro la secțiunea “Servicii online”- “Verifică Document Emis” – “Autorizații Circulație”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *