Polițiștii locali constănțeni au identificat persoanele care aruncau deșeuri pe domeniul public și le-a pus să… facă curat

Direcția Generală Poliția Locală Constanța a fost sesizată ieri cu privire la existența unei persoane care depozita deșeuri pe domeniul public în zona Peninsulară, după ce în spațiul public au apărut mai multe imagini. În urma verificărilor, polițiștii locali din cadrul Biroului Monitorizare Zone Publice al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au identificat făptașul. De-a lungul timpului, localnicul a creat o zona înțesată de gunoi pe taluzul din spatele Direcției Agricole Constanța.

igienizare 4

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 400 lei, pentru nerespectarea prevederilor H.C.L. 184/2013, privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța și obligată să întreprindă operațiuni de igienizare, sub stricta supraveghere a polițiștilor locali, care au monitorizat zona până la finalizarea curățeniei. Persoana s-a conformat iar terenul a fost adus la starea inițială. Astfel de acțiuni se vor desfășura în mod sistematic, pentru a preveni și a combate încălcarea normelor care vizează menținerea curățeniei și protejarea mediului pe raza municipiului Constanța.

Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon: 0241.484.205-Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.