Spread the love

Vremea schimbării în PSD după încarcerarea lui Liviu Dragnea, iar, după legile nescrise ale politicii, oamenii apropiați ai fostului lider al partidului vor fi executați. Cap de listă pentru preconizata remaniere este ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. După toate mișcările din PSD, acesteia i se vor reproșa desele scandaluri din minister, iar la final va fi propusă pentru remaniere.

Practic, mazilirea lui Carmen Dan este o chestiune de câteva zile, aspect pe care polițiștii îl așteaptă cu nerăbdare, așa cum ne-a confirmat și președintele Federației Sindicale a Polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă.

„Doamna Carmen Dan trebuia să demisioneze de când a fost numită! Eu am spus constant că femeia asta trebuie să plece. Nu neapărat că vorbim în această conjunctură politică, dar categoric trebuia să plece de mai de mult, eu vorbesc din punct de vedere profesional! (…) În viață vin clipe din-astea când trebuie să înțelegi… Nu trebuie să fim rugați, să așteptăm un moment anume… Sunt rezolvate greșit (în mandatul lui Carmen Dan – n.r.) legea salarizării, sunt probleme de logistică, de personal, de nerespect față de lege! Avem reglementări în legi ordinare pe care madam Carmen nu le respectă! Avem decizii ale Curții Constituționale pe care nu le respectă! Avem polițiști care lucrează în aceleași condiții, același grad, aceleași funcții, dar cu salarizare diferite! La fel și cu personalul contractual! Categoric, da, avem un mandat lung și ineficient și ar trebui să plece din bun simț, dacă îl mai are…”, a spus Dumitru Coarnă, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *