Poliția Locală, în război cu locuințele… improvizate

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța împreună cu reprezentanți ai Direcței Generale de Asistență Socială au desfășurat joi, 5 decembrie, o acțiune de identificare a locuințelor improvizate și a persoanelor care locuiesc fără forme legale în zona străzilor Munții Tatra și Locotenent Mănoiu.

locala 3

CITEȘTE ȘI:

Potrivit Poliției Locale, persoanele identificate au beneficiat de consiliere și sprijin din partea reprezentanților instituțiilor implicate.

„Menționăm că nu este prima acțiune de acest fel și că cele mai multe persoane care locuiau acolo au primit locuințe sociale în cartierul Henri Coandă. Astăzi a avut loc și o acțiune de igienizare a domeniului public. În acest sens, echipele firmei de salubrizare au înlăturate toate materialele care creau premisele unor focare de infecție, a înmulțirii rozătoarelor și răspândirii de boli. Direcția Generală Poliția Locală Constanța anunță că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod sistematic, pentru a preveni și a combate încălcarea normelor care vizează menținerea curățeniei și protejarea mediului pe raza municipiului Constanța. Numai împreună putem asigura un mediu curat, sanătos și în siguranță în municipiul Constanța!”, au precizat reprezentanții Poliției Locale.

locala 1

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.