Poliția Locală îi trimite acasă pe bătrânii constănțeni care umblă brambura prin oraș

Echipe mixte de control formate din reprezentanți ai Primăriei Constanța și ai Poliției Locale au desfășurat astăzi acțiuni de consiliere și informare în parcurile, mijloacele de transport în comun și în zonele mai aglomerate din oraș.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit unui anunț de vineri al acestor instituții „surprinzător, tocmai persoanele cele mai vulnerabile în fața virusului COVID-19, bătrânii, nu respectă îndemnul de a sta acasă. Consideră că, dacă au trecut prin atâtea și au supraviețuit, niciun virus nu le va sta în cale”.

Inspectorii le-au prezentat riscurile la care se expun atunci când ies din casă, le-au vorbit despre cât de contagios este acest virus și le-au recomandat, încă o dată, să rămână la domiciliu. Dacă respectăm niște reguli elementare și foarte ușor de aplicat, putem să trecem cu bine de această epidemie.

„Toți avem exact aceeași putere în aceste momente. Este extrem de important să păstrăm igiena, să luăm toate măsurile ce ne sunt indicate și, mai ales, să evităm toate deplasările inutile. Vă rog din suflet, STAȚI ACASĂ!”, a transmis primarul Decebal Făgădău.

Echipe ale Direcției Generale de Asistență Sociale sunt disponibile NONSTOP la numărul de telefon 0737.55.22.70, pentru a face cumpărăturile de strictă necesitate bătrânilor fără niciun ajutor.

locala 2

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.