Spread the love

În data de 22.01.2019, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 265 amenzi contravenționale în valoare totală de 55.315 lei.

Potrivit Poliției Locale Constanța, dintre acestea, 23 abateri au fost constatate pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța, 24 pentru cersetorie, consum de alcool în alte locuri decat cele permise, încălcarea unor reguli de conviețuire socială și bună vecinătate, 146 încălcări ale legislației rutiere,1 abatere de nerespectare a obligației operatorului economic de a deține aviz de funcționare, 12 abateri de la normele legale privind fumatul în spațiu public închis si 4 abateri pentru exercitarea unor acte de comerț ambulant cu țigări /marfuri și dispusă măsura complementară de confiscare.

Tot în cursul zilei de 22.01.2019, polițiștii locali au depistat în zona centrală a orașului o persoană minoră care apela la mila coducătorilor auto din intersecția semaforizată de pe Bdul Tomis / Bdul Ferdinand.

„Persoana în cauză apărea în baza de date ca fiind dispărută. După încheierea formalităților, a fost predată Secției 3 Poliție, competentă teritorial și au fost notificate serviciile sociale. Direcția Generală Poliția Locală Constanța reamintește numerele de telefon la care cetățenii pot apela pentru a semnala situații din sfera noastră de compentență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp). Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *