Poliția Locală continuă ridicarea autovehiculelor abandonate

Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța anunță, joi, că acțiunea de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al orașului continua și în aceste zile.

În cursul acestei zile, polițistii locali cu atribuții în domeniul fluenței și sigurantei rutiere pe drumurile publice au derulat activități specifice de eliberare a domeniului public ocupat în mod nelegal de către autovehicule care au fost  declarate abandonate de către autorități după îndeplinirea procedurii legale și au fost ridicate din următoarele locații din municipiul Constanța: 1 vehicul pe Str.Theodor Speranția din cartierul KM5 și 1 vehicul de pe Str.Alexandru Serbănescu în zona Facultății de Educație Fizică și Sport  a Universității Ovidius din cartierul Tomis Nord.

ridicari masini locala constanta 2 1

De asemenea, oamenii legii au ridicat și un autovehicul care a fost declarat  fără stăpân în zona Scolii Gimnaziale nr.30 Gheorghe Titeica, str. Flămânda din cartierul Tomis 2.

„Autoturismele vor fi depozitate într-un loc special amenajat de către administratorul drumului. Activități similare se vor  derula și în perioada următoare, în  conformitate cu prevederile  Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.