Spread the love

Polițistii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat, miercuri, în zona Tomis 3 din municipiul Constanța patru persoane care ofereau spre vanzare 87 pachete de tigarete netimbrate.

În cadrul acestei activități de verificare a comerțului stradal s-au aplicat 3 amenzi contravenționale în cuantum total de 3.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990 și dispuse măsuri complementare de confiscare a bunurilor supuse comercializării ilicite.

De asemenea, oamenii legii au constatat o infracțiune prevăzută de Codul Vamal.

„În acest caz s-au întocmit actele de constatare pentru infracțiunea prevăzută de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006, faptă asimilată contrabandei, iar documentele au fost înaintate organelor judiciare în vederea continuării cercetărilor. Activități de verificare a legalității desfășurării comerțului stradal se vor desfășura în mod sistematic, atât în scopul prevenirii și cât și cel al combaterii încălcării normelor legale în vigoare. Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze faptele de comerț ilicit la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *