Poliția Locală Constanța își păstrează șeful: detașarea lui Dogaru, prelungită

Directorul Poliției Locale Constanța, Tudorel Dogaru, rămâne în funcție. Detașarea fostului șef al Poliției Municipiului Constanța a fost prelungită printr-un ordin al Ministerului Afacerilor Interne.

Tudorel Dogaru este director la Poliția Locală din 1 ianuarie 2018 și, potrivit legislației, mandatul se poate prelungi la fiecare șase luni, prin ordin MAI. Astfel, Dogaru primește cea de-a doua prelungire.

Pe fondul activității Poliției Locale Constanța, se pare că Dogaru a primit un punctaj pozitiv printre decidenți, chiar și de la Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.

Solicitarea de prelungire se trimite la Ministerul Afacerilor Interne, care, la rândul său, o trimite la Inspectoratul General al Poliției Române, iar IGPR o trimite la IPJ. Ultimele două oferă puncte de vedere, iar MAI ia decizia finală. Punctul de vedere al IPJ Constanța a fost pozitiv, la fel și cel al IGPR, iar Dogaru așteaptă să primească oficial și hârtia care confirmă prelungirea detașării. De asemenea, un alt punct de vedere pozitiv l-a oferit și Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Pe 21 decembrie 2018, Dogaru preciza pentru TOMIS NEWS că „există posibilitatea să rămân la șefia Poliției Locale, dar la fel există și posibilitatea să îmi desfășor activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța”.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.