Poliția Locală Constanța, în luptă cu comerțul stradal neautorizat

Creșterea gradului de siguranță în oraș și implicarea în problemele constănțenilor reprezintă obiectivele primordiale ale Direcției Generale Poliția Locală. În cursul zilei de 26 februarie, polițiștii locali au intervenit pe raza Serviciului Ordine Publică Sud pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, eradicarea comerțului stradal neautorizat și verificarea respectării măsurilor de protecție și a prevederilor legale privind curățenia și circulația pe drumurile publice.

actiuni DGPL 5

În urma controalelor, au fost verificate 9 societăți comerciale, au fost legitimate 216 persoane, fiind aplicate 75 de sancțiuni contravenționale în valoare de 24.090 lei, pentru încălcarea prevederilor mai multor acte normative aflate în competența polițiștilor locali cu atribuții în domeniile ordine publică, circulație rutieră și activitate comercială. Totodată, au fost verificate și zonele aglomerate, precum stațiile CT BUS, mijloacele de transport în comun, parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, cu privire la respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19.

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni de prevenire și combatere a ilegalităților, care au drept scop reducerea numărului de fapte antisociale.

Contact: 0241.484.205-Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.