Poliția Locală Constanța împrăștie cu AMENZI pentru NEPURTAREA măștii de protecție

Polițiștii locali constănțeni desfășoară permanent acțiuni de verificare a respectării măsurilor pentru îmbunătățirea activităților de gospodărire și înfrumusețare a localității, a măsurilor de protecție individuală, a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a circulației pe drumurile publice, precum și de eradicare a comerțului stradal neautorizat în zona piețelor Griviței, Balada, Unirii, Brick. Doar în data de 26.03.2021, pe raza Serviciului Ordine Publică Centru (Secției 3 Poliție), au fost legitimate 481 de persoane, fiind aplicate 136 de sancțiuni contravenționale în cuantum total de 51.260 lei, pentru încălcarea prevederilor mai multor acte normative aflate în competența polițiștilor locali cu atribuții în domeniile ordine public și circulație rutieră.

pol loc2

Cele mai multe abateri au vizat nepurtarea măștii de protecție, proferare de injurii, apelarea la mila publicului, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public. În același timp, polițiștii locali au acționat și în zonele aglomerate, precum stațiile CT Bus, mijloacele de transport public de persoane, parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19.

Constănțenii sunt rugați să semnaleze în continuarea orice fapte care contravin legislației în vigoare la numărul de telefon 0241.484.205- Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *