Spread the love

Angajații unui magazin din zona Mamaia Sat au aruncat toate deșeurile provenite în urma activității pe care o desfășoară pe un teren viran de pe malul lacului Siutghiol. Printre gunoaiele aruncate se numarau și o serie de documente ale unității de alimentație publică, fapt ce a dus rapid la identificarea făptașilor.

Polițiștii locali l-au sancționat contravențional, conform Legii nr.211/2011, pe administratorul societății cu amendă în valoare de 40.000 de lei. De asemenea, agenții noștri au dispus și sancțiunea complementară de ridicare a deșeurilor, curățarea terenului și eliminarea corespunzătoare a gunoiului conform legislației în vigoare.

Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142– WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală.

„Ne-ar fi de mare ajutor dacă ați putea trimite fotografii sau materiale video pentru a putea depista rapid persoanele care încalcă legea”, au precizat reprezentanții Poliției Locale.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *