Poliția Locală: Amenzi de aproape 100.000 lei pentru operatorii economici din Mamaia, care au aruncat deșeurile pe domeniul public

În două zile, polițiștii locali constănțeni au aplicat 4 sancțiuni în valoare totală de 80.000 de lei unor operatori economici din stațiunea Mamaia care au aruncat deșeurile pe domeniul public sau în containerele stradale și nu în recipienții speciali pe care trebuie să îi dețină.

deseuri 1

Tuturor ne place să trăim în curățenie, dar este vital să o și menținem. Facem parte dintr-o comunitate și trebuie să respectăm acest lucru. Trebuie să avem grijă și de spațiul din afara propriei locuințe sau a sediului în care ne desfășurăm activitatea. Polițiștii locali constănțeni desfășoară constant acțiuni ce au ca scop descurajarea activităților de depozitare ilegală a gunoiului pe domeniul public și aplică sancțiuni ori de câte ori situația o impune. Respectați obligațiile legale privind depozitarea deșeurilor și evitați astfel sancțiunile usturătoare pe care le-ați putea primi!”, au transmis reprezentanții municipalității.

Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau la adresele de mail primarie@primaria-constanta.ro, politia.locala@primaria-constanta.ro sau secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.