Poliția Locală, acțiuni de informare pentru prevenirea și combaterea răspândirii coronavirus

Echipe mixte formate din polițiști locali și inspectori ai Serviciului de Sprijinire și Îndrumare Asociații de Proprietari din cadrul Primăriei Municipiului Constanța continuă lipirea afișelor de informare în scările de bloc din oraș. Această acțiune va avea loc la toate cele 4.500 de scări de bloc de pe raza municipiului.

„Sunt lucruri simple pe care fiecare dintre noi trebuie să le facem pentru a ne proteja de COVID-19, inclusiv să ne spălăm pe mâini cu apă și săpun sau să ne dezinfectăm mâinile cu o soluție de bază de alcool. Să păstrăm o distanță de cel puțin 1 metru față de alte persoane.  Atunci când cineva strănută sau tușește, elimină picături mici de lichid care pot conține virusul. Când suntem foarte aproape, putem inhala aceste picături, inclusiv virusul COVID-19 dacă persoana are boala”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Primăria Municipiului Constanța face un apel către întreaga populație să respecte cu strictețe normele de igienă și să nu se informeze decât din surse oficiale:  Linia verde națională: 0800800358.

La nivelul județului Constanța, luni după-amiază situația se prezintă astfel:

  • 43 carantinați,
  • 871 în autoizolare,
  • 10 cazuri confirmate.

Pe același subiect:

Klaus Iohannis: „Am decretat STARE DE URGENȚĂ pentru 30 de zile pe întreg teritoriul României”

Agenția de Plăți în Agricultură SUSPENDĂ primirea cererilor unice de plată

Trasee de noapte ale CT BUS, SUSPENDATE!

Marile Rețele Comerciale din România: „A cumpăra mai mult poate însemna să ÎI LAȘI PE ALȚII fără produsele de care au nevoie! Există suficiente cantităţi de hrană şi produse de bază”

Școlile vor rămâne închise și DUPĂ 22 martie!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *