Spread the love

În data de 23.01.2019, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 263 amenzi contravenționale în valoare totală de 51.270 lei.

Potrivit Poliției Locale Constanța, dintre acestea, 21 abateri au fost constatate pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța, 23 pentru exercitarea unor acte de cersetorie de către persoane apte de munca, consum de alcool în alte locuri decat cele permise, încălcarea unor reguli de conviețuire socială și bună vecinătate, 128 încălcări ale legislației rutiere, 62 sanctiuni aplicate persoanelor care nu dețineau titlul de călătorie valabil pe mijlocul de transport în comun și 14 abateri de la normele legale privind fumatul în incinta unei unitati sanitare de tip spital.

Acestora li se adaugă alte patru abateri pentru exercitarea unor acte de comerț ambulant cu țigări /mărfuri și dispusă măsura complementară de confiscare a bunurilor(27 pachete tigari) și sumelor de bani provenite din activități comerciale ilicite.

„Menționăm că lucrătorii unității de poliție locală le -au recomandat persoanelor apte de muncă care exercitau acte de cerșetorie ori efectuau activități comerciale stradale neautorizate să consulte oferta locurilor de muncă pusă la dispoziție de serviciile de specialitate ale AJOFM Constanta. Direcția Generală Poliția Locală Constanța reamintește numerele de telefon la care cetățenii pot apela pentru a semnala situații din sfera noastră de compentență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp). Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *