Poliția Locală a rămas FĂRĂ CONDUCERE! MAI a refuzat prelungirea detașării lui Szekely

George Szekely, directorul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, nu mai ocupă această funcție, după ce zilele acestea i-a expirat cea de-a doua detașare din Ministerul Afacerilor Interne, iar ministerul a refuzat să îi acorde încă o prelungire de șase luni. Szekely a revenit de luni, 3 februarie, la vechiul post pe care îl ocupa în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Eu am solicitat o prelungire a detașării, dar Ministerul Afacerilor Interne nu a mai acordat-o. În luna ianuarie am fost în concediu și din 3 februarie am revenit la IPJ. Nu cred că va mai fi altă detașare”, a spus George Szekely, pentru TOMIS NEWS.

Szekely, fost lucrător al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța – revenit pe post de ieri, a devenit director al Poliției Locale la 15 februarie 2019, când l-a înlocuit pe Tudorel Dogaru, la rândul său deținător de… două detașări aprobate. După plecarea de la Poliția Locală, Dogaru a devenit șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, funcție pe care o ocupă și în prezent.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.