Spread the love

În perioada 19.02.2019- 28.02.2019, în intervalul orar 14.00-22.00 și 22.00-06.00, lucrătorii Direcției Generale Politia Locală Constanța au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a unor manifestări care contravin normelor de conviețuire socială și care implică persoane care desfășoară în spațiul public activități de cersetorie, vagabondaj sau prostituție pe raza municipiului Constanța.

Acțiunea tematică a avut ca obiectiv monitorizarea zonelor criminogene, prevenirea faptelor antisociale și restabilirea unui climat public civilizat, precizează reprezentanții Poliției Locale.

S-a acționat în următoarele locații și zone de interers public: Gara CFR, Autogara Sud, Piața Griviței, Bdul Tomis Lupoaică, Campus Universitar, Stadion Badea Cartan,Strada Ștefan cel Mare, Strada Unirii,  B-dul Aurel Vlaicu, Str Caraiman, Șos.Mangaliei, intersectiile : B-dul Ferdinand/Bdul Tomis, Bdul Al.Lăpușneanu/str.Soveja, Bdul Mamaia/str.Mihai Viteazu, Bdul Mamaia /str.Mircea cel Bătrân, Bdul I.C Brătianu/str.Th Burada, Bdul Mamaia /Str.Ion Rațiu.

„Au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 17.800 lei. Au fost identificate 35 de persoane care aveau ca scop atragerea unor bărbați în vederea întreținerii unor raporturi sexuale contra unor sume de bani sau foloase materiale, 6 dintre acestea erau minore, fapt pentru care a fost notificată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului în vederea luării măsurilor legale care le revin conform competențelor. De asemenea au fost identificate 18 persoane care apelau la mila publicului pe raza municipiului Constanța, iar în conformitate cu prevederile legale acestea au fost  au fost predate Direcției Generale de Asistență Socială Constanța spre competentă soluționare. Tot în cadrul desfășurării acestor activități specifice polițiștii locali au depistat două persoane care erau căutate de autoritățile române, fapt pentru care acestea au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliției municipiului Constanța”, au mai precizat reprezentanții Poliției Locale.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *