Spread the love

Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța anunță, marți, că a început campania de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al orașului.

CITEȘTE ȘI:

Prima mașină abandonată a fost ridicată în cursul zilei de astăzi din proximitatea parcului Oleg Danovski și va fi depozitată într-un loc special amenajat de către administratorul drumului.

„Acțiunea agenților noștri vizează cele 23 de autovehicule identificate ca fiind abandonate și/sau fără stăpân pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța. Această activitate urmărește eliberarea domeniului public sau privat ocupat în mod nelegal, asigurarea fluenței și siguranței rutiere în municipiul Constanța, dar și menținerea curățeniei în unele zone în care aceste autovehicule sunt adevărate focare de infecție, fiind adăpost pentru persoanele fără locuință sau adevărate ghene de gunoi. Acțiuni similare se vor derula și în perioada următoare, deoarece lucrătorii instituției au demarat procedura de stabilire a situației legale și pentru alte autovehicule pentru care există indicii temeinice că ar fi fără stăpân sau că ar fi abandonate”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *