PNȚCD Constanța speră să candideze în toate localitățile județului pe liste comune cu PSD și ALDE

Conducerea organizației județene Constanța a Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat a convocat, la sfârșitul săptămânii trecute, o întâlnire cu o parte dintre noii săi lideri locali. Președintele Adrian Țapliuc i-a prezentat, cu această ocazie, pe noii coordonatori ai organizațiilor din: Agigea, ing. Adrian Horga; Lumina, antreprenor Valentin Brănescu și Dumbrăveni, fermierul Ilie Fibișan.

„Toți acești noi lideri ai țărăniștilor din localitățile dobrogene numite au ținut să sublinieze că se observă o reînviere a spiritului caracteristic, unic, al partidului fondat de Maniu și Mihalache, cei ale căror principii și valori au continuat a fi cultivate și aplicate de Coposu, Rațiu, Diaconescu și alți fruntași ai primilor ani post-decembriști și sunt perpetuate și de actuala structură a “Partidului Marii Uniri”. Este evident faptul că P.N.Ț.C.D. este în plină restartare, din ce în ce mai mulți cetățeni din localitățile județului declarând că vor să se înscrie în această formațiune politică, iar și mai mulți anunțând că ei, familiile și cunoscuții lor sunt hotărâți să voteze cu țărăniștii, la alegerile locale din toamnă și la cele legislative!”, a precizat președintele PNȚCD, Adrian Țapliuc.

Conducerea județeană a P.N.Ț.C.D. Constanța a prezentat calendarul electoral pentru alegerile locale și a anunțat că începând de astăzi, luni – 20 iulie, începe strângerea de semnături de susținere pentru candidații săi, în toate unitățile administrative. Țărăniștii constănțeni speră ca în toate localitățile județului să candideze pe liste comune cu P.S.D. și A.L.D.E., conform acordurilor anterioare cu aceste partide. În același timp, președinții de filiale din comune și orașe au ținut să sublinieze faptul că sunt hotărâți ca în cazul în care, în unele U.A.T.-uri, nu se va putea constitui o astfel de alianță, pentru că celelalte două partide hotărăsc că nu pot include și candidați țărăniști pe lista lor, să vină cu o listă proprie ori să se angreneze în alte forme de colaborare electorală, cu alte formațiuni politice sau chiar cu candidați independenți.

Este anunțată sosirea la Constanța, în perioada 1-3 august, a președintelui național al P.N.Ț.C.D., Aurelian Pavelescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *