PNȚCD Constanța și-a ales un nou Birou Județean

Organizațiile județene ale PNȚCD se află în procedură de alegere a noilor Birouri Județene de Conducere și, în următoarele două săptămâni, se dorește finalizarea alegerilor la nivel național.

„Alegerile au fost deschise tuturor membrilor activi ai partidului, care răspund condițiilor statutare de participare la adunările generale. Le urez succes tuturor care au fost aleși sau urmează a fi aleși în Birourile Județene de Conducere și care vor asigura funcționarea și dezvoltarea structurilor teritoriale pe viitor”, a spus, luni, președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu.

La Constanța, potrivit președintelui Adrian Țapliuc, alegerile au avut loc sâmbătă.

„La Constanța, alegerile au avut loc sâmbătă 28 ianuarie 2017. Acestea s-au desfășurat statutar în sediul partidului. Participanții la Conferința Județeană de alegeri au ales un nou Birou Județean PNȚCD. Legalitatea și aspectele statutare ale alegerilor au fost supravegheate de dl. Chiru Gabriel, Secretar General Adjunct PNȚCD, căăruia îi mulțumim pentru participare și pentru mesajul adresat. Mult succes noii echipe alese!”, a spus Țapliuc.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *