PNȚCD Constanța, în reorganizare și mobilizare pentru alegerile locale

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat se află și în județul Constanța în plină campanie de reorganizare și întărire a structurilor locale și de întărire a alianțelor în vederea alegerilor locale din această toamnă. Potrivit unei informări de marți a țărăniștilor constănțeni, în această perioadă pre-electorală, premergătoare scrutinurilor pentru Primării, Consiliile Locale și Consiliul Județean, din această toamnă, conducerea județeană, în frunte cu președintele Adrian Țapliuc, a fost prezentă la sfârșitul săptămânii trecute la două evenimente. Astfel, în comuna Tuzla, noua organizație P.N.Ț.C.D., condusă acum de Luiza Iris Pascal a prezentat obiectivele principale ale campaniei noastre, dintre care, ca prioritate locală, se evidențiază salvarea uneia dintre ultimele plaje „sălbatice”, în sens ecologic, dar și economic-local (pentru pescarii fondatori ai localității și urmașii acestora), a litoralului românesc al Mării Negre.

Adrian Țapliuc, președintele organizației județene Contanța a P.N.Ț.C.D., a felicitat noua conducere locală țărănistă și i-a urat succes în atingerea obiectivelor sale. În Tuzla, P.N.Ț.C.D. susține realegerea primarului Reșid Taner, candidat propus de către P.S.D. și vizează alegerea a cel puțin doi consilieri locali țărăniști.

pntcd

La Mangalia, conducerea organizației P.N.Ț.C.D. a fost preluată recent de avocatul Florin Răican, care „deja structurează acolo o echipă redutabilă”. La eveniment a participat și fostul primar al orașului, Zanfir Iorguș.

„În lupta cu dezastruoasa administrație liberală instaurată în 2012, odată cu alegerea atât de controversată, încă de la momentul respectiv, a primarului Radu Cristian (P.N.L.), alianța electorală, dintre P.N.Ț.C.D., P.S.D., A.L.D.E. și alte partide și mișcări civice de suport a fost întărită și reiterată, în cadrul unei reuniuni a conducerilor formațiunilor din alianța „Uniți pentru Mangalia”, întâlnire desfășurată în aer liber, cu respectarea normelor sanitare, antiepidemice, de atât de mare actualitate”, au transmis țărăniștii constănțeni.

Adrian Țapliuc a ținut să-l felicite pe noul președinte al organizației locale, avocatul Florin Răican. Mulțumind pentru sprijinul acordat de către structura județeană, noul președinte din Mangalia a anunțat câteva inițiative cu impact asupra vieții locuitorilor orașului și chiar ai județului, cum ar fi constituirea unui grup de avocați, din Mangalia și Constanța, care vor asigura asistență juridică gratuită cetățenilor care întâmpină greutăți în relația cu administrația publică locală. Conducerile județeană și locală ale P.N.Ț.C.D. sunt determinate să obțină cel puțin un loc de consilier local la Mangalia. Atât liderii locali P.S.D. și  A.L.D.E., Dan Tănasă și, respectiv, Leonard Tănase, cât și Adrian Țapliuc, președintele organizației județene a P.N.Ț.C.D., au reînoit angajamentul da a-l susține pe actualul consilier-local A.L.D.E. Nicolae Moroianu (fost președinte al organizației P.N.Ț.C.D. Mangalia, între 2012-2016), în lupta pentru câștigarea funcției de primar al municipiului Mangalia, dar și convingerea că se va reuși asigurarea unei majorități a acestei alianțe politico-electorale în Consiliul Local.

Nicolae Moroianu, candidatul comun la Primărie al coaliției  „Uniți pentru Mangalia”, după ce a punctat principalele sale obiective pentru viitoarea administrație locală, a mulțumit pentru sprijinul consistent acordat de către țărăniști și a reafirmat credința sa că P.N.Ț.C.D. rămâne „un pilon de echilibru și consecvență doctrinară și comportamentală, în politica românească”. 

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *