PNL, refugiul… panicaților. Ion Popa (ALDE Constanța) bate la ușile liberalilor constănțeni

Pe fondul tot mai clar al disoluției ALDE în viitorul apropiat, parlamentarii acestei formațiuni politice își caută soluția salvatoare. Aceștia nu se împacă cu gândul dispariției din politică și, printre ei, se regăsește și parlamentarul de Argeș, coordonatorul ALDE Constanța, senatorul Ion Popa.

CITEȘTE ȘI:

Organizația ALDE Constanța nu a fost niciodată una stabilă, de soliditate nici vorbă, având în ultimii ani mai multe conduceri interimare, de fapt desemnări directe din partea președintelui Călin Popescu Tăriceanu. Ion Popa este ultimul desemnat în acest sens, iar vremurile grele politice actuale îl afectează. Astfel, Ion Popa insistă să fie primit în PNL, dat fiind faptul că parlamentari de la alte formațiuni politice au reușit în ultima vreme să se refugieze printre liberali.

„Bate pe la ușile PNL București și chiar și la Constanța. Huțucă (președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă – n.r.) știe de intențiile lui, dar nu i s-a spus până acum în mod direct. În orice caz, Huțucă nu îl dorește”, au spus surse din PNL Constanța, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *