PNL Mangalia cere tuturor partidelor să susțină REFERENDUMUL propus de Cristian Radu

PNL Mangalia face apel la toate partidele politice reprezentate la nivel local să susțină inițiativa primarului Radu Cristian de organizare a unui referendum pentru reducerea prețului apei. Potrivit PNL Mangalia, acest demers are un caracter strict administrativ și pornește de la numeroasele sesizări și reclamații formulate de cetățenii Mangaliei, pe tema prețului prea mare al unui metru cub de apă potabilă.

Conform statisticilor la nivel național, în județul Constanța se practică unul dintre cele mai mari prețuri din țară pentru acest serviciu de utilitate publică. După cum se știe, furnizarea apei potabile se face de către Regia Autonomă Județeană de Apă (RAJA), aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța. Tot în administrarea RAJA se află și rețeaua de apă-canal, care, potrivit PNL Mangalia, nu a mai fost modernizată de foarte mulți ani și provoacă mari probleme locuitorilor Mangaliei și autorităților locale.

„De aceea, considerăm că a venit momentul ca partidele din Mangalia să lase deoparte interesele politice, de grup și să sprijine acest referendum, în urma căruia locuitorii Mangaliei vor putea plăti o factura mai mică, la RAJA. Propunem ca, după alegerile din 27 septembrie, primul proiect de pe ordinea de zi a ședinței inaugurale a noului Consiliu Local Mangalia să fie cel privind organizarea referendumului local pentru reducerea prețului apei. Numai așa, viitorii consilieri locali vor putea demonstra că le pasă de problemele cetățenilor și pun interesul comunității înaintea oricăror ambiții politice sau calcule electorale”, a transmis primarul Cristian Radu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.