PNL este OUT de la șefia Consiliului Județean. Palaz, vicepreședinte: „Dragomir să își rezolve problemele cu Chițac”

Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanţa, întrunit în şedinţa de vineri, a hotărât susţinerea lui Learciu Dumitru Daniel (ALDE) şi Palaz Claudiu – Iorga (PMP) pentru poziţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa. Propunerea PSD pentru preşedinţia CJC rămâne Horia Ţuţuianu. Vestea este zguduitoare pentru liberalii care și-au rupt finanțele de protocol pentru negocierile de dinainte și din timpul campaniei electorale. Fără știința constănțenilor, liberalii au împânzit cafenelele și restaurantele și i-au terorizat până și pe liderii de la București pentru impunerea șefiei PNL la Consiliul Județean Constanța. Socotelile liberale se dau astăzi de ceasul morții, întrucât PMP a stricat toate scenariile!

Cea mai proastă veste este pentru președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, care era vehiculat ca viitor președinte al CJC, grație potențialului vot secret al consilierilor județeni. Astăzi, oricât de secret ar fi acest vot, funcția este din ce în ce mai departe, iar Claudiu Palaz a comentat situația.

„Nu mai are nici o speranță la CJ și probabil are probleme interne, între dumnealui și Chițac. Trebuie să hotărască ce au de gând să își facă pentru curățenie. Poziția pe care a avut-o PNL în toată campania împotriva PMP a fost de neimaginat! Blatul nu că exista între PNL și PSD la Constanța și că nu s-au făcut niște negocieri, mai departe că de ce nu s-au materializat nu trebuie să mă întrebați pe mine! Problema dumnealor! Cred eu că forțarea unor declarații ale celor de la București din PNL pentru liderii locali au stricat niște socoteli pe aici! Pentru PNL-iști în general… socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg!”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Zvonistica Constanței vorbea despre intențiile președintelui PMP Constanța de a accede în cursa din toamnă pentru parlamentare. Palaz se află pe primul loc atât pe lista Consiliului Local Municipal, cât și pe cea a Consiliului Județean. S-a vorbit că le va refuza pe amândouă, pentru a pleca spre Parlament, numai că… surpriză, Palaz refuză cursa pentru legislativ!

„Nu! Pentru că am proiecte pe care vreau să le pun în practică pentru constănțeni și acum, sincer, pe vremea când eram prefect, la un moment dat o să le enumăr, am avut chiar proiectul cu motocross, cu puncte pentru turiști, pentru dezvoltarea orașului. Mă interesează, sunt convins că o să am sprijin din partea lor și pentru asta vreau să rămân! Și nu sunt tentat de mandat de parlamentar! Sunt cei care și-au folosit localele pentru trambulină, dar eu, la ora asta, nu sunt tentat de postul de parlamentar! În politică nu faci ceea ce vrei, mai faci și ceea ce se impune. Dacă lucrurile vor fi necesare pentru plecarea mea în mandat de parlamentar, e altceva. Dar, repet, nu zbăteam pentru funcția de vicepreședinte dacă aveam de gând să plec parlamentar. Opțiunea mea este să rămân lângă constănțeni și, sincer, trimit pe alți colegi parlamentari! (…) Rămân același și am proiecte bune de făcut pentru Constanța, o să vă placă! Voi fi la fel de transparent, așa cum am promis, multe din proiectele de la locale le voi avea la județ, o să vedeți!”, a concluzionat Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

One thought on “PNL este OUT de la șefia Consiliului Județean. Palaz, vicepreședinte: „Dragomir să își rezolve problemele cu Chițac”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *