PNL depune MOȚIUNE DE CENZURĂ! Deputatul Daniel Gheorghe: „Suntem pregătiți să luăm guvernarea! Pe timp de iarnă nu faci război, pe timp de caniculă nu faci politică. Unora, căldura le-a luat mințile!”

Parlamentarii Partidului Naţional Liberal vor depune o moţiune de cenzură, a anunţat, luni, liderul formaţiunii, Ludovic Orban. Anunţul PNL vine pe fondul iminentei ieşiri a ALDE de la guvernare, care formează tot de luni o alianță politică cu PRO România și, în comun, îl vor susține la alegerile prezidențiale pe candidatul independent Mircea Diaconu.

Am luat decizia depunerii unei moţiuni de cenzură cu atât mai mult cu cât este din ce în ce mai probabilă destrămarea coaliţiei de guvernare şi retragerea unui partid din coaliţia de guvernare. Am decis să demarăm imediat procedurile”, a spus Ludovic Orban.

Totodată, Orban a afirmat că PNL este pregătit să-şi asume guvernarea, însă susţine varianta alegerilor anticipate. Despre asumarea guvernării și circoteca politică a ALDE și PRO România ne-a explicat deputatul liberal Daniel Gheorghe.

„PNL este tot timpul pregătit de guvernare! Un lucru pot să îl spun sigur: având în vedere presupusa ieșire a ALDE de la guvernare, cu siguranță această moțiune de cenzură are șanse mai mari decât ultimele dăți ca să reușească! Aceste mișcări de azi, cum să le comentez, pot să le apreciez pe fondul acțiunilor lor. ALDE și PRO România sunt partide, în mare parte, provenite în urma alegerilor parlamentare din 2016. Acești oameni s-au supărat din diverse motive și încearcă acum niște lucruri… Să nu uităm faptul că cei din PRO România, toți proveniți din PSD, după alegerile din 2016, când a fost vorba de moțiuni de cenzură nu au mai făcut opoziție așa cum susțin. Acest Victor Ponta, tot timpul cu planuri, cu proiecte personale, cu idei interesante pentru el… apoi îl avem pe Tăriceanu, provenit din PNL, care a preluat o aripă și o linie dură alături de PSD… Eu am spus tot timpul și o mai spun o dată: pe timp de iarnă nu faci război și pe timp de caniculă nu faci politică! O spun din proprie experiență. Ce se întâmplă acum pe scena politică… cred că canicula le-a luat puțin mințile (ALDE și PRO România – n.r.). Dar, repet: PNL a fost și este tot timpul pregătit să își asume preluarea guvernării, numai că trebuie să fim atenți. Avem acum un an electoral și mai este un an până la următoarele alegeri (când se va forma următorul Guvern – n.r.). Așa că cine ar prelua acum ar deconta într-un an tot ceea ce au făcut acești oameni în trei ani”, a spus deputatul PNL, Daniel Gheorghe, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *