PNL decapitat la Lumina: liberalii au trecut în bloc la PMP. „Gheorghe Dragomir duce politica pumnului în gură”

Luni, 4 aprilie a.c., mai mulți liberali din localitatea constănțeană Lumina au trecut la PMP! Gheorghe Beșliu, copreședinte PNL și membru al Biroului Județean PNL, a precizat că principalele motive, pe lângă faptul că sunt susținători ai președintelui Traian Băsescu, sunt următoarele:

  1. Nu sunt de acord cu interesele economice ale PNL Lumina, care se întrepătrund cu politica primarului PSD din localitate;
  2.  Președintele PNL, Gheorghe Dragomir, duce o politică “a pumnului în gură ” și nu a acceptat ca Organizația PNL Lumina să își exprime un punct de vedere în organizația de partid;
  3.  Totodată, președintele Gheorghe Dragomir nu susține competența în teritoriu, ci aranjamente ale afinilor partidului.
  4.  Desemnarea candidatului la Primăria Lumina s-a făcut prin aranjamente și nu printr-un sondaj, așa cum s-a promis.

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a salutat sosirea în partid a foștilor liberali.

„Consider că prin alăturarea lor, echipa PMP se întărește. Localitatea Lumina este importantă pentru noi și îi asigurăm de întreaga noastră colaborare și de întregul nostru sprijin în viitoarele alegeri locale. Mă voi implica personal pe teren, și nu din birou, așa cum alții o fac”, a spus Palaz.

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *