PNL Constanța, SONDAJ NOU pentru alegerile locale! Huțucă: „Trebuie să vedem efectele crizei asupra electoratului”

PNL Constanța și-a desemnat candidații la alegerile locale, respectiv senatorul Vergil Chițac, pentru Primăria Constanța și Mihai Lupu, pentru Consiliul Județean. Între timp, liberalii de la malul mării nu mai sunt așa de convinși că deciziile ante-pandemie sunt valabile și în perioada post-pandemie, așa că vor relua… sondajele.

Potrivit președintelui PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, pentru abordările politice, în ciuda relaxărilor din aceste zile, încă este… prea devreme, însă în perioada următoare vor urma măsurători sociologice.

„Evident că avem desemnat oficial, am avut și Comitetul Director Județean, am avut și Biroul Politic Național, am desemnat candidații pentru Consiliul Județean și pentru municipiul Constanța, la acel moment alegerile erau programate pentru luna iunie, din păcate între timp a intervenit această situație de criză mondială, care a fost urmată de o criză economică extrem de amplă, care ne-a afectat viețile noastre ale tuturor. Alegerile au fost amânate undeva în toamnă și noi vom lansa din nou un șir de măsurători pentru a vedea care au fost efectele din această perioadă și cum această criză a impactat cetățenii, pozițiile, opiniile electoratului. Vom ieși public în următoarele două săptămâni. Sunt de părere că acum este mult prea devreme pentru abordări politice”, a spus Bogdan Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

Până în prezent sunt înscriși în cursa pentru Primăria Constanța primarul în funcție Decebal Făgădău (PSD); Vergil Chițac din partea PNL, Stelian Ion din partea USR, Mircea Titus Dobre (PRO România), Anton Traian-Antoniadis (Uniunea Elenă din România), Horia Constantinescu (PPU), Tudorel Chesoi (Alianța Național Țărănistă) și Nicoleta Ploscaru (independent). PMP și-a anunțat candidaturile în localitățile din județ, cu excepția Constanței, întrucât președintele Claudiu-Iorga Palaz este în negocieri cu PNL și USR în perspectiva unui pol de dreapta pentru alegerile locale.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *