PNL Constanța sărbătorește VICTORIA. Huțucă îi răspunde lui Stelian Ion: „A făcut COMPROMISURI cu PSD!”

Liberalii constănțeni au organizat luni o conferință de presă cu rol de bilanț, la finalul campaniei electorale și la finalul alegerilor de duminică. Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Constanța, senatorul Vergil Chițac, a câștigat alegerile, la fel și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu.

hutuca 1
Bogdan Huțucă

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a deschis conferința și a precizat că PNL Constanța a obținut rezultat remarcabil pentru că mobilizarea a început în urmă cu mai multe luni de zile, fiind vorba, practic, de o adevărată reformare, cu scopul de a învinge PSD. Totodată, Bogdan Huțucă a răspuns și afirmațiilor candidatului USR pentru funcția de primar, deputatul Stelian Ion, despre care a precizat că a avut compromisuri cu PSD.

„După 20 de ani de PSD, în care județul și municipiul au fost tratate ca o feudă, după 20 de ani de subdezvoltare și sărăcie, am reușit să-i alungăm de la butoane este un moment în care această istorie nefastă a Constanței a fost resetată. Este meritul constănțenilor, al candidaților, al PNL și al echipelor de campanie. Este o muncă începută cu luni de zile de urmă, aș putea să spun cu ani în urmă. În această filială, în urmă cu multe luni s-au resetat lucrurile. A fost adusă o nouă echipă de conducere, a fost reformată filiala, au fost marginalizați și eliminați toți cei cu vederi filo-PSD-iste sau USL-iste. S-a creat un brand anti PSD puternic, care s-a manifestat în ultima perioadă din ce în ce mai mult. Ulterior rezultatul de la europarlamentare și de la prezidențiale, această muncă a fost completată cu o selecție a candidaților pentru alegerile locale, cei mai buni candidați. Rezultatele demonstrează! (…) A fost o campanie grea. Ne așteptam cu toții să fie așa, pentru că ne luptam cu o bestie, cu un mastodont, cu PSD-ul lui Felix Stroe. Nu a fost deloc simplu. Cel mai complicat este că am avut doi adversari politici care au coabitat: PSD, reprezentat de Felix Stroe și Decebal Făgădău și Stelian Ion, de partea cealaltă. Îmi asum aceste vorbe, faptul că au coabitat și când vorbesc de Stelian Ion nu mă refer la USR, ci la Stelian Ion, pentru că el a luat decizia să facă aceste compromisuri. Lui îi aparține decizia politică de a-și coordona strategia de campanie împreună cu PSD, la Constanța. Campania a avut conotații agresive. Am simțit că în această campanie lucrurile au derapat destul de grav. Felicit candidații și echipa PNL pentru că au avut tăria și răbdarea să nu se abată de la discursul lor. În permanență discursul a fost constructiv, despre proiecte, soluții”, a spus Bogdan Huțucă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.