PNL Constanța: „Regulamentul Zonei Peninsulare, o înșiruire absurdă de aberații!”

Regulamentul Zonei Peninsulare, un document necesar pentru zona istorică a municipiului Constanța, a fost transformat de funcționarii Primăriei Constanța într-o înșiruire absurdă de aberații, consideră organizația municipală a PNL Constanța.

„Mai mulți avocați consultați de Organizația municipală PNL Constanța susțin că, „Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța” este întocmit pe genunchi, fără atenție la detalii și cu o serie de greșeli grave care arată încă o dată incapacitatea aparatului administrativ al Primăriei Constanța, dar și frivolitatea cu care tratează primarul Decebal Făgădău astfel de documente”, precizează reprezentanții PNL Constanța.

Este revoltător că nici funcționarii din Primărie și nici Decebal Făgădău nu au ținut cont de observațiile agenților economici din zonă, cei care trăiesc și muncesc acolo și cei care știu foarte bine cum ar trebui să funcționeze lucrurile în centrul vechi al Constanței. Este uimitor cum pe masa Consiliului Local Municipal a ajuns un document plin de erori și total în contradicție cu necesitățile zonei! Oare are curaj Decebal Făgădău să îi concedieze pe cei care au întocmit acest Regulament sau și aceștia fac parte dintre protejații domniei sale?” a completat și coordonatorul politic al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *