PNL Constanța, obiectiv realizat pe jumătate la Congres. Huțucă a intrat în BPN, Muhscină s-a întors cu coada între picioare

Cristian Bușoi nu a pierdut doar șefia PNL, ci și orice formă de influență a taberei sale în partid. Duminică, după ce Ludovic Orban a câștigat președinția partidului, liberalii s-au întrunit pentru a-și alege noii prim-vicepreşedinţi, secretarul general, vicepreşedinţii regionali şi de specialitate şi membrii Biroului Executiv. Orban le-a cerut liberalilor să voteze echipa care l-a susţinut și exact asta s-a întâmplat.

Radiografia unui revolte. Dragomir: „Gorghiu e de vină, a condus prost partidul” BONUS: Ce discută liberalii pe mail!

Președintele organizației municipale a PNL Constanța, George Muhscină, a pierdut postul de vicepreședinte la nivel regional (una din cele opt regiuni de dezvoltare) în fața lui Victor Paul Dobre, care a obținut 110 voturi, constănțeanul doar 77.

De cealaltă parte, președintele organizației județene a PNL, deputatul Bogdan Huțucă, ne-a anunțat că a primit peste 700 de voturi pentru postul de membru în Biroul Politic Național.

Huțucă susține că „delegația PNL Constanța a plecat la București cu un scop clar: obținerea a două funcții importante în Biroul Politic Național al PNL. Din păcate, am reușit să atingem acest obiectiv în proporție de 50%, dar am fost aproape să obținem ceea ce ne-am dorit. Numărul de voturi pe care l-au primit candidații PNL Constanța la Congres arată că suntem o filială respectată care generează încredere în partid”.

„Nu există învinși în urma acestei competiții interne. Suntem persoane mature și responsabile care știu că mai presus de orice fel de orgoliu rămâne Partidul Național Liberal. Le mulțumesc colegilor pentru susținere și îi mulțumesc președintelui PNL Constanța Bogdan Huțucă pentru sprijin”, a încercat să „dreagă busuiocul” și George Muhscină.

Consiliul Național al PNL a ales dumincă secretarul general al partidului – Robert Sighiartău şi noii prim-vicepreşedinţi ai PNL – liderul filialei Bihor, Ilie Bolojan, fostul preşedinte interimar al partidului Raluca Turcan, Micea Hava (Alba) şi Iulian Dumitrescu (Prahova). 1.220 de delegați și-au exprimat votul în cadrul Consiliului Național al PNL.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.