PNL Constanța, lansare de candidați „în familie”. Hașotti, despre Palaz: „Este Claudelul lui Hrebenciuc”

PNL Constanța a organizat, duminică, lansarea candidaților la Primăria Municipiului, primăriile localităților din județ și la consiliile municipal și județean. Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit sute de liberali din județul Constanța, care au venit să își aplaude candidații.

Invitatul special a fost prim-vicepreședintele PNL, fostul parlamentar Adriana Săftoiu.

13282416_10156874198645104_1557322727_o

„În experiența mea politică, am văzut adeseori oameni cu competențe, cu expertiză, dar le-a lipsit ceva esențial: caracterul! Vă spun sincer că prefer să lucrez cu un om poate cu mai puține competențe, poate cu mai puțină experiență politică și, da, oamenii noi, pe care noi îi susținem în multe județe, poate n-au foarte multă experiență politică, dar prefer oamenii de caracter, pentru că ceea ce a distrus România în primul rând e lipsa caracterului în politică! (…) Mă uit în curte la mine, îi cer copilului meu să se comporte cum trebuie și după aceea îndrăznesc să le spun copiilor vecinilor să se comporte cum trebuie. Mă uit la partidul meu și mărturisesc că facem greșeli și ar fi cazul ca, în PNL, să le conștientizăm, să le corectăm”, a spus Adriana Săftoiu.

One man show Neagoe!

Liberalii au adus pe scenă și alți invitați, fie că a fost vorba de lideri ONG-iști, fie de reprezentanți ai altor partide politice. Din ultima categorie a făcut parte „țărănistul” Corneliu Neagoe, care i-a electrizat pe liberali, în special pe senatorul Puiu Hașotti, „măturând” cu el în primă instanță, apoi ridicându-l pe un piedestal.

„Nu am fost și nu sunt de acord cu managementul în PNL al domnului Hașotti, dar, în opinia mea, dacă aș fi puternic, l-aș face senator pe viață! Știți de ce? Este cel care l-a adus pe Majestatea Sa, Regele Mihai, în Parlament și i-a dat prilejul să vorbească!”, a spus Corneliu Neagoe.

Totodată, „țărănistul”, care a precizat că nu va vota partidul său de suflet atâta timp cât va fi condus de Aurelian Pavelescu, a precizat că promovarea din mediul online a candidatului PNL la Primăria Municipiului Constanța, Vergil Chițac, este foarte slabă, spre disperarea tinerilor liberali prezenți în sală și nu a ezitat să facă remarci și la adresa TOMIS NEWS!

„Este foarte slabă să știți, este foarte slabă în favoarea viitorului primar Chițac. Eu o să-mi fac datoria și stau cam 16-18 ore pe internet. Citesc toate prostiile, nu este omul nimănui, nici jeep-urile nu au călcat iarba parcului Tăbăcăriei, mă rog… asta este…”, a concluzionat Corneliu Neagoe.

CITEȘTE ȘI:

Sponsorul lui Vergil Chițac, Grup Servicii Petroliere, în plină campanie de dictatură sud-americană! Jeep-urile s-au dezlănțuit în oraș!

Replica lui Puiu Hașotti nu s-a lăsat așteptată, de altfel senatorul a avut cel mai bun discurs dintre toți liberalii care s-au prezentat la microfon.

„Nu a fost întotdeauna de acord cu mine, nici eu nu am fost întotdeauna de acord cu domnia sa, dar am venit în fața dumneavoastră să vorbesc despre victorie! Îmi pare rău că PNȚ nu poate face acest lucru!”, a spus senatorul.

Hașotti, remarci despre Chiru, atacuri la Palaz

În ciuda angajamentului liberal, potrivit căruia această campanie electorală trebuie să fie „curată”, „civilizată”, „imaculată” și ce alte tâmpenii mai debitează politicienii în acest context, senatorul Puiu Hașotti nu s-a ținut de cuvânt și a trecut la atacuri.

13282676_10156874198305104_945327678_o

„Avem alegeri într-un singur tur și asta e, știu că sunt și câteva opțiuni către domnul Chiru și nu am nimic de spus despre domnia sa, a fost colegul nostru, a ales un drum greșit, este treaba domniei sale și către acest domn, Claudiu Palaz. Spuneți-le tuturor că bătălia se dă ori între PSD și PNL, cine votează cu altcineva dă vot direct PSD! (…)A rămas între 2004 – 2005 (Claudiu Palaz – n.r.) și a avut susținerea întotdeauna a două „personalități” politice: Adrian Năstase și Viorel Hrebenciuc! Știți cum îi spunea Hrebenciuc lui Palaz? Claudel! L-a susținut în continuare pe „Claudel” să rămână secretar general al Prefecturii și a venit apoi PDL și a mai făcut o greșeală, l-au mai ținut patru ani prefect, iar acum Claudiu Palaz vorbește despre noi, despre PNL, după ce a fost sprijinit de toate partidele și vorbește de blat!”, a mai spus senatorul Puiu Hașotti.

„Dom` președinte” Lupu, discurs fără foaie

Deputatul liberal Mihai Lupu, unul dintre „opozanții din umbră” ai actualului președinte, Gheorghe Dragomir, s-a prezentat curajos la microfon. Sala a șușotit despre „viitorul dom` președinte”, însă Lupu a vorbit despre legea electorală în vigoare, care, în opinia sa, ar pune piedici PSD.

13288627_10156874198060104_413027851_o

„Despre această lege… ce sfârâiau micii astăzi, gălețile, păturile, ce mai mergeau carele alegorice peste tot, ca să îi votăm! Să împărțim sărăcia în acest județ, să împărțim corupția în acest județ! Marele partid socialist are cei mai mulți bogați în Constanța și nu numai! Ce-ar fi făcut Constanța cu atâția bani pe care i-au furat, câte s-ar fi făcut! O rușine! Au arestat un director de spital, în condițiile în care bolnavii noștri de cancer nu mai pot să se trateze aici! Astea sunt realitățile și nu sunt doar în acest municipiu, ci în tot județul”, a spus Mihai Lupu.

„Ai, n-ai mingea, dai la poartă”. Chițac se crede la meci, cu trei spectatori pe internet!

După ce a copiat discursul președintelui SUA, Barack Obama, cu ocazia altei lansări din această primăvară, candidatul PNL, Vergil Chițac, s-a prezentat cu un alt discurs scris de echipa de campanie, care, de data aceasta, a dat-o în termeni fotbalistici. Fie că se apropie Campionatul European de fotbal sau cu aluzie la „eurocampionii” PNL de la jalnica prestație a europarlamentarelor din 2014, Vergil Chițac și-a plictisit audiența cu faulturi (cu referire la faptul că nu este omul președintelui GSP, Gabriel Comănescu), meciuri, cupe pe masă ș.a.m.d.

CITEȘTE ȘI:

JALNIC! A copiat până și un discurs al lui Obama! Chițac, acuzat din toate părțile de plagiat!

13288710_10156874198490104_1397877506_o

„De ce să vorbim noi de soluțiile pentru creșterea economică a Constanței? Sau pentru ameliorarea sistemului de sănătate? Sau pentru reformarea aparatului administrativ al Primăriei? Sau despre îmbunătățirea serviciilor oferite cetățenilor, fie că vorbim de curățenie, transport în comun, învățământ? Mai bine să spunem că PNL a făcut blat cu PSD, adică „stați voi acasă și nu veniți la vot, să venim tot noi, ce care suntem la butoanele orașului”! Să spunem că Chițac este omul cuiva, după principiul că ideea rea parazitează ideea bună. Să fie foarte limpede: eu nu sunt omul nimănui! Eu nu am nici o datorie față de nimeni! (…) La începutul anilor 2000, Constanța era în top 3 din punct de vedere economic și cu perspective uriașe! Astăzi, după 16 ani de administrație PSD, Constanța a ajuns pe 11, zbătându-se să supraviețuiască! (…) Dragi camarazi, ajunge cu trecutul, haideți să privim împreună către viitor! Voi veni la Primărie pentru a scoate Constanța din mâna unei găști de nepricepuți, animați numai de interese personale nelegitime. Constanța nu mai poate fi condusă cu amatorism, demagogie și incompetență. Avem nevoie de un om dedicat, harnic și pragmatic, care să vrea, să știe și să poată! Voi face lucrul acesta cu o echipă puternică, formată din oameni care au puterea să schimbe fața Constanței! Nu promitem minuni în timpul campaniei electorale, vom fi onești și vom spune constănțenilor ce vom face și, mai ales, cum vom face! Le vom arăta cum vrem să administrăm Constanța cu transparență și corectitudine, în beneficiul lor. Am ales să nu mai fiu spectator în tribună și să intru în joc, cu toate neplăcerile ce decurg! Când ești jucător te mai faultezi, te ridici de jos (sic!) și joci mai departe, până se termină meciul, dar cu gândul că îți poți ajuta echipa să câștige. Este ultima etapă și PNL joacă cu cupa pe masă!”, a spus Vergil Chițac.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Vergil Chițac, câte o flegmă în ochi pentru fiecare liberal care muncește pentru el: „Nu am nici o datorie față de PNL!” BOMBĂ: „Și șoferii din regiile autonome sunt numiți politic, îi schimb pe toți!”

În ciuda „ultimei etape” și cu „cupa pe masă”, așa cum debita candidatul PNL, în realitate liberalii s-au aplaudat între ei. La aproape o jumătate de oră de transmisie live pe internet, liberalii constănțeni se bucurau de… 3 vizualizări!

13275758_10156874166850104_1787190168_n

CITEȘTE ȘI:

DISPERARE pentru voturi la PNL: Chițac promite GRATUITATE pe mijlocul de transport în comun! Oficialii RATC s-au tăvălit de râs

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “PNL Constanța, lansare de candidați „în familie”. Hașotti, despre Palaz: „Este Claudelul lui Hrebenciuc”

  • duminică, 22 mai 2016 la 22:16
    Legătură permanentă

    Cel mai rau este sa scrii aceste randuri la comanda lui palaz sau a lui chiru, sa ai un singur comentariu si ala potrivnic..Halal ziarist, halal articol, impact zero…Un sepuku, ceva…?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.