PNL Constanța, în STAND-BY în privința lui Cîțu. Huțucă: „Chițac e pe… persoană fizică”

Situație complicată la PNL Constanța. Deși primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat public că îl susține pe Nicolae Ciucă la Congresul care ar putea avea loc pe 10 aprilie, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, are o altă opinie: liberalii de la malul mării sunt Elveția în tot acest măcel din PNL.

Potrivit surselor TOMIS NEWS din cadrul PNL Constanța, urmează o ședință în care liderii liberali constănțeni să își exprime punctele de vedere. De asemenea, poziția lui Chițac este „pe persoană fizică”, PNL Constanța neavând încă o decizie cu privire la susținerea lui Nicolae Ciucă în fruntea PNL.

Eu nu comentez nici un subiect până în momentul când nu îl dezbatem în interiorul forurilor statutare. Acesta este nivelul de așteptare pe care îl are filiala Constanța, ca eu, în calitate de președinte al filialei, să-mi asum decizii doar ulterior dezbaterii în interiorul forurilor statutare”, a transmis Huțucă.

La ultimul Congres PNL, din septembrie 2021, primarul Vergil Chițac și președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, l-au susținut pe Florin Cîțu pentru șefia PNL. Și atunci ca și acum, poziția organizației județene a fost exprimată… după ieșirile lui Lupu și Chițac.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *