PNL Constanța „aniversează” primii doi ani din mandatul lui Făgădău cu nervi: „Opoziția liberală nu vă lasă să vă jucați așa cum vă doriți?”

Organizația municipală a PNL anunță marți că primarul Constanței, Decebal Făgădău, s-a decis că „ultimii vinovați pentru faptul că nu se întâmplă nimic bun în municipiu sunt consilierii PNL, adică opoziția. După fix doi ani de mandat, Decebal Făgădău caută încă vinovați în loc să găsească soluții pentru Constanța. Dacă până acum doi ani, mentorul său, Radu Mazăre, în loc să se ocupe de problemele orașului, tuna și fulgera împotriva guvernărilor sau a autorităților statului, Făgădău a trecut la un alt nivel. Pentru Decebal Făgădău, lucrurile merg prost în Constanța pentru că aleșii locali din partea PNL nu îi creează o majoritate confortabilă în Consiliul local”.

CITEȘTE ȘI:

Liberalii vor actualizarea PUG, printr-o campanie cu chestionare pentru cetățeni. Huțucă: „Vom lucra cu primării care au identificat soluții de succes, cum ar fi cea de la Oradea”

Așadar, liberalii consideră că Făgădău, ajuns la jumătate de mandat, a trimis Constanța în derivă și că nu este în stare „să veniți cu un proiect viabil pentru, cândva, al doilea oraș al României”.

„Nu vom tolera acest dezinteres, această lipsă de transparență și această lipsă de respect pentru constănțeni. Dacă nu reușiți să organizați aparatul administrativ al Primăriei și să puneți bazele unui dialog politic eficient în interesul municipiului vă recomandăm să vă luați cei doi viceprimari(despre care încă nu ne-ați spus ce atribuții au în administrația pe care o conduceți) și să vă retrageți din fruntea orașului. (…) opoziția liberală nu vă lasă să vă jucați așa cum vă doriți? În acest caz este clar că dezvoltarea Constanței este din nou întârziată”, a declarat Septimiu Bourceanu, coordonatorul Organizației Municipale PNL Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Liberalii vor actualizarea PUG, printr-o campanie cu chestionare pentru cetățeni. Huțucă: „Vom lucra cu primării care au identificat soluții de succes, cum ar fi cea de la Oradea”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.