PNL Constanța a ADOPTAT rezoluția lui Cîțu: „Interesul nostru este să avem un guvern de dreapta, un guvern reformist”

Liberalii constănțeni s-au întrunit joi seară pentru a dezbate moțiunile celor doi candidați la șefia partidului: Florin Cîțu și Ludovic Orban. În ciuda faptului că majoritatea membrilor PNL Constanța sunt adepții lui Orban, s-a decis varianta pragmatică: Florin Cîțu! Rezultatul votului: 68 de voturi pentru Cîțu, 16 pentru Orban.

PNL Constanța s-a exprimat astăzi ferm pentru susținerea moțiunii premierului Florin Cîțu. Este un vot care ia în calcul atât soluționarea crizei politice din România, interesele județului nostru cât și interesele Partidului Național Liberal.  Acesta este inclusiv un vot pentru continuarea colaborării foarte bune pe care Partidul Național Liberal a avut-o și o are cu președintele Klaus Iohannis. Parteneriatul dintre noi reprezintă cheia dezvoltării și modernizării României. Asta înseamnă că imediat după alegerea noului președinte al Partidului Național Liberal, împreună vom găsi rapid o soluție pentru ca actualul guvern să fie susținut de o majoritate solidă și clară în Parlament. Interesul nostru, nu doar al PNL ci și al României, este să avem un guvern de dreapta, un guvern reformist, un guvern care să continue și chiar să accelereze reformele structurale amânate prea multă vreme.”, au transmis reprezentanții Organizației Județene a PNL Constanța.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „PNL Constanța a ADOPTAT rezoluția lui Cîțu: „Interesul nostru este să avem un guvern de dreapta, un guvern reformist”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *